Ferie-entreprenör 2021

Technichus börjar nu tillsammans med kommunerna i Västernorrland att planera sommarens verksamhet. Detta år –  liksom förra året har sina utmaningar. Detta så klart även då det gäller att få fram feriearbeten för ungdomar. Därför är vi väldigt glada att med Region Västernorrland i ryggen, kunna erbjuda våra 7 kommuner 10 extra platser i konceptet Sommarlovsentreprenör som en speciell insats för de ungdomar som inte får sommarjobb pga pandemin- och vi är i skrivande stund i full färd att rekrytera handledare till samtliga orter.
Under nästa vecka kommer vi att i samarbete med kommunens kommunikatörer gå ut med mer information om hur man kan anmäla sig! Projektet i projektet går för tillfället under arbetsnamnet Ferie-entreprenör 2021.

Mvh, Annika (projektledare, Technichus.

Ett svar på ”Ferie-entreprenör 2021”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *