Vi är i mål med rekryteringen!

Vi har handledare på alla orter nu, och vi har i princip lyckats fylla alla platser genom att vi har en viss övertalighet på några orter. Men 70 ungdomar är i alla fall registrerade totalt i länet och vi ser med spänning fram emot att följa deras kickoffer som går av stapeln under dessa kommande veckor. I Timrå och Kramfors är man redan igång och under nästa vecka kommer aktivitet pågå i hela länet. Handledarna har gjort ett fantastiskt arbete med att rekrytera spännande föreläsare och inspiratörer under sina kickoff-veckor.


Vi har också sjösatt en utbildningsplattform i digital marknadsföring – ett självstudiematerial där deltagarna kan arbeta med att skapa loggor, facebook headers, lära sig att hash-tagga effektiv och mycket mer! Denna plattform funkar som ett förstadium till den slutgiltiga som skall tas fram under kommande tre år, och vi ser mycket fram emot att få feedback på innehållet från deltagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.