Anmälan Sommarlovsentreprenör

Vill du bli en av sommarens Sommarlovsentreprenörer? Här kan du läsa mer om hur det går till. Längst ner på sidan finns en länk till anmälningsformuläret.

Det är inget problem att kombinera Sommarlovsentreprenör TM med ett vanligt sommarjobb. Du bestämmer nämligen själv din arbetstid förutom själva kickoff-veckan som är obligatorisk. Läs mer nedan!Saknar du affärsidé i nuläget?
– Skriv det i formuläret!
Vi hjälper dig att bolla idéer individuellt eller i grupp vid en workshop om du önskar!


SÅ HÄR BLIR DU EN SOMMARLOVS-
ENTREPRENÖR :

 1. Anmäl ditt intresse!
 1. Obligatorisk kick off-vecka
  Utbildningen som äger rum i alla centralorter i Västernorrland börjar efter skolavslutningen, du blir certifierad och får startkapital på 2.000 kr plus en försäkring.
 2. Testa din affärsidé
  För att prova om idén håller brukar de flesta jobba med sitt företag i minst tre veckor. Hela tiden har du stöd av en handledare , mentor och supportforum.
 3. Kick-out i början av september
  Festlig utvärdering och diplomutdelning på Residenset hos Landshövdingen. Om du vill fortsätta att driva företaget kan vi ge värdefulla tips och hjälpa dig vidare. I projektet Sommarlovsentreprenör samarbetar vi också med UF och Bizmaker, och andra organisationer som jobbar med ungt entreprenörskap.
  *) Läs mer om GDPR här!

Har du ingen idé men vill få hjälp att bolla tankarna? Hör av dig till oss på Technichus så kan vi hjälpa dig!
Mejla david.gisselman@technichus.se

Vill du bli en av sommarens Sommarlovsentreprenörer? Anmäl dig idag! Sista anmälningsdag 31 maj 2023!