Ansök om licens

Investera i framtiden

Med Sommarlovsentreprenör™ kan du och din organisation ge ungdomar en spännande möjlighet att utveckla sin företagsamhet och sitt entreprenörskap.
Som arrangör får du tillgång till alla delar som behövs för att genomföra programmet på din ort.

För frågor om kostnader, kontakta David Gisselman. Skicka epost: david.gisselman@technichus.se


Bli arrangör – så fungerar det!

Arrangören kan vara en kommun, en organisation, en förening eller företag. Det viktiga är att ni har en stark lokal förankring och att verksamheten genomförs utan vinstsyfte. För att kunna bedriva konceptet i ditt geografiska område så måste din organisation bli licenstagare. Ansök genom att använda vårt webbformulär. Om du har har funderingar så kontakta David Gisselman som är konceptansvarig för programmet. 
E-post: david.gisselman@technichus.se| Telefon: 0611-34 96 31

Behöver du argument inom din organisation?

Här finns ett Beslutsunderlag som du kan använda i kontakt med beslutsfattare i din organisation. I dokumentet redovisas kostnader och hur mycket tid en handledare måste avsätta för projektet.

Det ingår i licensen

 • Handledarträning och certifiering
  Konceptets handledarträning är en tre dagars utbildning som ger struktur och inspiration inför uppdraget. Sommarlovsentreprenör™ är ett genomtänkt koncept, utbildningen innehåller konkreta verktyg och praktiska tips. Godkända handledare certifieras.
 • Manual
  Certifierade handledare får med sig en manual som blir ett viktigt stöd under programmets genomförande. Manualen innehåller bland annat övningar, programupplägg och arbetsmaterial. En grundprincip i Sommarlovsentreprenör™ är respekten för ungdomars egna idéer.
 • Varumärke
  Programlicensen ger dig tillgång till varumärkets logotyp, illustrationer, informationsmaterial, broschyrer, mallar och startsupport. Materialet finns att hämta via inloggning, allt för att ni snabbt ska komma igång.
 • Erfarenhet
  Sommarlovsentreprenör™ är ett väl beprövat koncept som bygger på erfarenhet. Programmet startade för 23 år sedan och har gett flera tusen ungdomar chansen att starta eget som sommarjobb. Vi har byggt upp ett stort kontaktnät av erfarna arrangörer och handledare som gärna bidrar med tips och stöd

Ansök om programlicens!