SÅ HÄR FUNGERAR DET
Rolling Message
Fortfarande platser kvar i Ånge! Fortfarande platser kvar i Ånge! Fortfarande platser kvar i Ånge! Fortfarande platser kvar i Ånge! Fortfarande platser kvar i Ånge! Fortfarande platser kvar i Ånge!

STARTA EGET I SOMMAR – SÅ FUNGERAR DET!

Sommarlovsentreprenör™ är ett väl beprövat konceptverktyg som innehåller allt du behöver för att lyckas med ditt första företag. 

Följande delar ingår i programmet:  • Kickoff-vecka

Vi startar med en veckas kickoff direkt efter skolavslutningen. Veckan är obligatorisk och varje deltagare får hjälp med att utveckla idéer och göra en enkel affärsplan. Efter veckan är du certifierade sommarlovsentreprenör!


  • Startkapital och försäkring

Som certifierad sommarlovsentreprenör får du ett startkapital på 2.000 kronor så att du snabbt kan komma igång med ditt företag (beloppet kan variera beroende på arrangör). Självklart är du försäkrad under din tid som företagare!


  • 3 veckors eget företagande

Nu är det dags att starta upp ditt företag och börja sälja den produkt eller tjänst du har som idé. Eftersom du är din egen chef bestämmer du själv i vilken utsträckning du jobbar. De flesta brukar jobba med sitt företag i minst 3 veckor.


  • Personlig handledare, nätverk och mentorer

Under tiden som företagare har du tillgång till en personlig handledare som följer dig på vägen. Du får kontakt med lokala nätverk och möjlighet att hitta mentorer bland företagare som verkar på din ort.


  • Kickout-träff med prisutdelning

Vi avslutar med en träff där deltagarna berättar om sina erfarenheter. Det blir prisutdelning och alla får ett diplom, som kan bli en bra merit i ett framtida CV. Om du vill fortsätta att driva ditt företag kan vi tipsa dig om olika sätt att komma vidare.

BOKA DIN PLATS!

Boka din plats till Sommarlovsentreprenör och få stöd från erfarna mentorer, workshops och nätverksmöjligheter. Ta steget mot en spännande framtid som entreprenör och anmäl dig redan idag!

Kom och var med på Sommarlovsentreprenör 2.0!


Vårt utbildningsprogram riktar sig till gymnasieungdomar som är intresserade av att tjäna pengar på något de tycker är roligt - och vara sin egen chef under sommarlovet.


Om du vill prova att starta företag, men inte har en färdig idé än behöver du inte oroa dig - kolla bara på videon för att hitta inspiration och lära dig mer om hur du kan hitta din perfekta affärsidé. Vi är här för att stötta dig på vägen till att bli en framgångsrik entreprenör!


RESERVERA DIN PLATS REDAN NU.

ENDAST 10 PLATSER PER KOMMUN.

Hitta din affärsidé!

SJÄLVFÖRTROENDE


"Det bästa var att upptäcka att jag kunde designa och faktiskt göra mina egna produkter. Att få självförtroendet att få utveckla min konst och sedan våga sälja."


Deltagare

-  Sommarlovsentreprenör i Sundsvall 2023


STARTA EGET PÅ RIKTIGT!


“Jag ska få gå kurs gratis hos Nyföretagarcentrum tack vare att jag varit med i Sommarlovsenterprenör och jag ska starta eget på riktigt nu i höst”


Alexandru Petre

- Sommarlovsentreprenör, 
Örnsköldsvik 2023

NU GILLAR JAG ATT PRATA MED FOLK!


"Upptäckte att jag var social tack vare passionen för mitt företag. Nu gillar jag att prata med folk. Innan var jag nog blygare men nu vågar jag vara mer 'säljig' för jag är trygg i min produkt."


Annie Lindgren

- Sommarlovsentreprenör, Örnsköldsvik 2023

unsplash